Whisky The GlenAllachie Single Malt Port Wood Finish 11 Ani 0.7L 48%
344,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Tara
Cantitate

The GlenAllachie Single Malt Port Wood Finish 11 Ani | Scoția

The GlenAllchie este o distilerie independenta condusa de veteranul industriei, Billy Walker, care se mandreste cu o vechime de peste 50 ani in aceasta industrie. Distileria se afla in inima regiunii Speyside si detine peste 50000 de butoaie unde pune accent pe calitate nu cantitate. Detine o echipa condusa de pasiune si au norocul sa isi scrie propria istorie si sa creeze propria mostenire pentru a o prezenta lumii intregi.

"Credem ca declaratiile de varsta sunt importante."

Note de degustare: GlenAllachie 11 ani Port Wood este un single malt complex maturat timp de 9 ani in butoaie de stejar american si finisat pentru inca 2 ani in butoaie de vin rosu de Porto,  dezvlotand astfel o paleta aromatica vibranta. Monitorizarea periodica asigura obtinerea unui echilibru perfect intre lemn si influenta spiritului, pastrand in acelasi timp caracteristicile whisky-ului. Imbuteliat la o tarie alcoolica de 48% prezinta o culoare naturala superba, rubiniu-aramie.

Nas: Olfactiv ne incanta cu arome de fructe coapte, condimente dulci, ciocolata neagra si petale de trandafir. 

Gust: Gustul surprinde simturile prin note de prune, fagure de miere, capsuni, ciocolata neagra si dulceata de trandafiri. Finish-ul este lung cu note fructate.

5060568321653

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky
Brand
The GlenAllachie
Regiune
Speyside
Alcool
48%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whisky The GlenAllachie Single Malt Port Wood Finish 11 Ani 0.7L 48%

Adauga un comentariu