Champagne Collet Brut Art Deco Etui 0.75L 12.5%
269,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
Vechime
Tara
Cantitate
Champagne Collet Brut Art Deco Etui | Champagne, Franța

Din 1921, Maison Collet a creat sampanii distinctive, dedicate in special cunoscatorilor care sunt in cautarea de sampanii autentice, elegante si rafinate.

Collet Art Deco este un ansamblu de 13 Premier si 7 Grand Cru selectate cu mare atentie. Prospetimea, eleganta si notele citricte ale acestei sampanii sunt date de strugurii Chardonnay (40%) din Vertus. Premier Cru-ul din Villers-Marmery completeaza si contribuie la dimensiunea minerala datorata a terroir-ului de calcar. Pinot Noir-ul (40%) ofera bogatie si putere aromatica iar Meunier (20%) ofera rotunjime si suplete.

Note de degustare: Acest vin sarmant isi va dezvalui tot potentialul si farmecul alaturi de o masa gourmet rafinata, asortata cu carnuri usoare cum sunt cele de porumbel sau vitel. Culoarea este galbuie si luminoasa, animata de bulele vioaie.

Nas: Primul nas dezvaluie arome de flori albe si lalele, note proaspete de citrice. Un amestec de note fructate cum sunt merele, perele si gutuile completate cu note subtile de anason, fum, lavanda si miere.

Gust: Contactul cu palatul ofera un gust cremos, fraged si onctuos care scot in prim plan aromele de citrice. Se dezvaluie treptat arome de ananas suculent si mere crocante. Finalul ofera o tenta usoara de miere, creand o sampanie cu un sarm nesfarsit.

Asociere culinară: Acest cuvee se combina perfect cu preparatele din pasare, porumbel sau caviar.

Temperatură de servire: 6-8 grade Celsius

3226770526213

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin Spumant Brut
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Chardonnay, Pinot Noir, Meunier
Regiune
Champagne
Alcool
12.5 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Branzeturi

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Champagne Collet Brut Art Deco Etui 0.75L 12.5%

Adauga un comentariu