Champagne Collet Esprit Couture 0.75L 12.5%
849,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Champagne Collet Esprit Couture 2014 | Champagne, Franța

Din 1921, Maison Collet a creat sampanii distinctive, dedicate in special cunoscatorilor care sunt in cautarea de sampanii autentice, elegante si rafinate.

Collet Esprit Couture este un ansamblu rar de 11 Premier si Grand Cru selectate in 2012. Prospetimea, eleganta si tonicitatea acestei sampanii este data de strugurii Chardonnay (60%) din satele Grands Crus precum Avize, Chouilly si Cramant. Vinificarea si invechirea chardonnay-ului in butoaie de stejar au dus la dezvoltarea unor arome delicioase de briose. Pinot Noir-ul (40%) ofera structura catifelata prin Grand Cru-uri emblematice precum Ay, Mailly-Champagne sau Verzy.

Note de degustare: Acest vin sarmant este dedicat aperitivelor stilate, pentru a creea un moment relaxant si deosebit. Invechirea are loc pentru minim 7 ani in butoaie vechi de stejar pentru a oferi bogatie si complexitate gustului. 

Nas: Primul nas aminteste elegant si distinct de note de unt, alune la gratar, cardamon si lime. Dupa aerare se dezvaluie arome bogate de caise, coacaze negre, biscuiti si note subtile de nuga, ananas si paine prajita.

Gust: Contactul cu palatul este suplu, proaspat, fructat, sustinut de o aciditate care aminteste de lamaie si echilibrat cu arome de fructe exotice. Post-gustul este matasos si persistent.

Asociere culinară: Acest cuvee se combina perfect cu preparatele din pasare, porumbel sau caviar.

Temperatură de servire: 6-8 grade Celsius

850709002511/3226774443271

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin Spumant
Tip vin
Cupaj
Regiune
Champagne
Alcool
12.5 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Branzeturi

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Champagne Collet Esprit Couture 0.75L 12.5%

Adauga un comentariu