

Producție: 3043 sticle (ediție limitată)
Maturare: Blendul a fost maturat în butoaie din stejar francez de 500L aflate la prima utilizare, timp de 24 de luni iar mai apoi a fost învechit în sticlă 24 luni înainte de eliberarea pe piața de consum. Are un potențial extrem de bun pentru păstrare.
Note de degustare: Blend format din 30% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 20% Syrah, 10% Malbec, 10% Petit Verdot și 10% Carmenere. Vin de culoare roșu intens ca cireșul, complex și elegant, cu taninuri ferme și mature. Este foarte bine structurat, bine integrat și de o eleganță deosebită.
Nas: Note de boabe roșii coapte și note picante, violete, note de tutun și ciocolată.
Gust: Afine, mure, coacăze negre, smochine coapte, arome de vanilie și scorțișoară, gem de prune, tabacco, note de pudră de cacao și note afumate pe final.
Asociere culinară: Preparate pe bază de carne roșie, grătar de vită, rață la cuptor, legume caramelizate, platou cu brânzeturi mature și tari, paste, mâncăruri asiatice cu sosuri dulci-acrișoare etc.
Temperatură de servire: 17 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment