

Maturare: Acest vin este rezultatul unei selecții minuțioase a strugurilor Cabernet Sauvignon, Merlot și Petit Verdot. Vinul este fermentat la temperaturi controlate în cuve de oțel, urmat de o macerare lungă pe pieliță. Acesta este apoi maturizat în barriques timp de 14 luni, urmat de 10 luni de îmbătrânire în sticlă, înainte de a fi eliberat pe piața de consum.
Note de degustare: Culoare roșu profund, blend din 70% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot și 15% Petit Verdot. Se pretează veganilor, este nefiltrat, aromat, textură bogată, corp mediu, gust suculent și taninuri moi și bine integrate.
Nas: Picant și fructat, cu note de piper negru și mirodenii dulci și note subtile de ierburi.
Gust: Aromat, cu note de fructe de pădure, afine, vanilie, smochine uscate și stejar.
Asociere culinară: Se poate asocia cu un snack, carne ușoară, albă și roșie și chiar și deserturi precum budinca.
Temperatură de servire: 18 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment