Tenuta Ulisse Primitivo 0.75L 14%
249,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Tenuta Ulisse Primitivo | Vin cu denumire de origine protejata | DOP Abruzzo, Italia

Tenuta Ulisse este o crama fondata in 2006 de catre fratii Antonio si Luigi Ulisse din pasiune pentru vin si vinificatie. Intreaga activitate se bazeaza pe exploatarea potentialului terroir-ului D'Abruzzo cu soiurile sale traditionale, adaugand si un strop de modernitate prin cultivarea soiurilor contemporane D’Abruzzo, Trebbiano D’Abruzzo, Pecorino, Passerina si Cococciola. Fiecare pahar de vin savurat din cele produse de Tenta Ulisse reprezinta o experienta complexa in care totul este idilic si implica toate simturile.

Note de degustare: Un vin rosu exceptional produs in editie limitata, din cei mai buni struguri de Primitivo prin sistemul Solera, ceea ce inseamna ca in fiecare an cele mai bune butoaie din acest soi au fost puse deoparte, cu scopul de a crea un vin emblematic si complex. Acest vin a fost invechit timp de 12 luni in butoaie de stejar, de unde isi ia aromele intense de prune si dulceata de cirese.  

Nas: In nas se simt arome elegante si intense de fructe rosii supracoapte si dulceata de prune.

Gust: Gustul abunda in eleganta si arome complexe si seducatoare  de arome de fructe negre de padure si accente de condimente dulci, unde taninurile sunt fine si nobile . Finalul este neimaginabil de fin caracterizat de arome de cacao, cafea si vanilie.

Asociere culinară: Se potrivește cu, carne rosie, vanat, vita, paste si branzeturi maturate.

Temperatură de servire: 14-16 grade Celsius.

8033829961056

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Primitivo
Crama
Tenuta Ulisse
Regiune
Abruzzo
Alcool
14%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Tenuta Ulisse Primitivo 0.75L 14%

Adauga un comentariu