Domeniile Vorniceni Divus Pinot Noir Volumul 2 0.75L 13%
84,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Domeniile Vorniceni Divus Pinot Noir l Vin cu indicatie geografica protejata l IGP Stefan Voda, Republica Moldova

Vinul care uneste idei si caractere.

"Calitatea vinurilor noastre incepe in inima codrilor, unde ingrijim butuci nostri de vie intr- o armonie deplina cu natura, iar mai apoi, calauziti de pasiunea noastra transformam roada in vinuri ample care pot unii idei si caractere la aceeasi masa. Inspiratia acestei munci extraordinare am gasit-o in legenda locului. Se zice ca zeul Dionisos a ales acest loc pentru a pogori printre oamnei, invatandu-i sa cultive vita de vie, numindu-l mai apoi Divus, pentru a marca puterea creatoare a pamantului. Divus, la fel ca in legenda este vinul prieteniilor adevarate, vinul care uneste idei si caractere, vinul celor curajosi si vinul marilor sperante."

Editie limitata: 2850 de sticle.

Un Pinot Noir produs din struguri selectionati si recoltati manual si cu grija din inima codrilor, satul Vorniceni din sudul Moldovei. Este maturat timp de 5 luni in butoaie de origine franceza, dezvaluie o culoare vie de rodie ce sclipeste frumos in pahar si exprima eleganta si simplitate.

Miros: Nasul profund dezvaluie note de fructe rosii, cirese negre, arome pamantoase placute bine exprimate.

Gust: In gustul aromat, elegant si placut regasim arome de prune si frcute de toamana invaluite in tanini fini si bine integrati, cu o aciditate suculenta si un post gust lung si exceptional.

Asociere culinara: Se recomanda asocierea cu preparate din carne rosie la cuptor, branzeturi maturate si preparate internationale.

Temperatura de servire: 14-16 °C

4842219000312

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Pinot Noir
Crama
Domeniile Vorniceni
Regiune
Codru
Alcool
13%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Domeniile Vorniceni Divus Pinot Noir Volumul 2 0.75L 13%

Adauga un comentariu