Ironstone Cabernet Sauvignon 0.75L 13.5%
74,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Ironstone Cabernet Sauvignon | Lodi, California  

"Din struguri de calitate, o nota de creatie si multa rabdare, rezulta vinuri elegante si captivante" este filosofia cramei.

Povestea cramei Ironstone incepe atunci cand John Kautz, un tanar fermier din Lodi, cumpara o suprafata de 12 ha in aceasta regiune si incepe munceasca la visul lui. Ironstone isi ia numele din tipicitatea solului care este alcatuit din sisturi dure si formatiuni din calcar din care au fost facute temelia vinariei si cavernele de invechire a vinului. Din 1989, Steve Miller este responsabil de producerea vinurilor marca Ironstone, vinuri care se pliaza perfect pe gusturile lumii noi, avand arome intense de fructe si textura catifelata.

Note de degustare: Soiul de strugure Cabernet Sauvignon este cultivat in mai multe subregiuni din Lodi, inclusiv in regiunea Calaveras de la poalele muntilor Sierra, astfel ca aceste locatii diferite ofera tipuri de soluri si conditii climatice diverse, dar atunci cand sunt combinate creeaza un vin complex si neasteptat. Este un Cabernet Sauvignon bogat si complex dar totusi usor de abordat datorita celor doau luni de maturare in baric nou frantuzesc. 

Nas: Are un nas dominant de cirese, coacaze negre si zmeura alaturi de tonuri de piele si lemn de baric ars.

Gust: Gustul delicios si bine echilibrat, cu textura catifelata are arome fructate si condimente dulci, iar postgustul este aromat si persistent.

Asociere culinară: Se recomanda asocierea cu carne rosie, vanat, mancaruri picante, branzeturi maturate.

Temperatură de servire:  16-18 grade Celsius

724826011285

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Crama
Ironstone Vineyard
Regiune
Lodi
Alcool
13.5 %
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Ironstone Cabernet Sauvignon 0.75L 13.5%

Adauga un comentariu