7 Arts Syrah 0.75L 15%
94,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
7 Arts Syrah Vin cu denumire de origine controlată, cules târziu | DOC-CT Banu Mărăcine

Podgoria se afla in regiunea vitivinicola Dealurile Olteniei, localizata 44.3550 N, 23.6810E, pe un teren cu pante de 10°-30° si alt maxima de 600m. Vitele-de-vie sunt dispuse de la Nord la Sud, beneficiind astfel de soare pe intreaga perioada a zilei. Subsolul este format din argile, marne si nisipuri de varsta levantina, fiind ideal pentru obtinearea strugurilor si a vinurilor de calitate superioara.Cele 30 de ha sunt cultivate astfel: la baza dealului soiurile albe Feteasca Alba, Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca, iar pe masura ce panta creste, regasim vitele-de-vie din soiurile rosii Syrah, Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon.

Dorim sa cream vinuri autentice, care sa reflecte specificul regiunii si al anului de recolta.

Note de degustare: Vin cu o structură complexă, culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violet, obtinut exclusiv din soiul Syrah, struguri culesi manual de pe propria plantatie care are un control deplin asupra calitatii. Vinul a fost maturat timp de 6 luni, exclusiv in baricuri noi de stejar romanesc. Este creat in stil modern dar pastreaza si chiar conserva specificul regiunii si al anului de recolta.

Nas: Fructe rosii de padure si vanilie pe final.

Gust: Gust fin si plin de arome, prezinta un corp bine conturat si tanini puternici bine integrati, slefuiti de arome de fructe  negre si ciocolata amara. Postgust lung și persistent.

Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu vită, carne roșie, brânzeturi maturate.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

745110189404

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Syrah/Shiraz
Crama
7arts
Regiune
Oltenia Podgoria Dealurile Craiovei
Alcool
15%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

7 Arts Syrah 0.75L 15%

Adauga un comentariu