1000 De Chipuri Ie de Fințești Fetească Neagră 0.75L 16%
150,00 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

De ce vinurile 1000 de Chipuri ?

"Într-o lume a vinului plină de chateau-uri , domenii și alte nume celebre noi suntem niște chipuri, pentru unii anonime, pentru cei care ne cunosc probabil niște inconștienți , care nu vor să producă milioane de sticle ci fericire pe chipul câtorva oameni."

1000 de Chipuri Fetească Neagră Premium | Vin cu denumire de origine controlată, cules la maturitate deplină | DOC-CMD Dealu Mare (Fițești, Valea Orbilor) 

Note de degustare:  Vin de culoare roșie intensă cu nuanțe rubinii, nas complex, tanini echilibrați și netezi, corp consistent, postgust picant, durabil și de reținut. Volum alcoolic foarte ridicat dar bine integrat resimțindu-se ușor în primă fază în nas.

O Fetească Neagră în esență, excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț. O surpriză nemaipomenită pentru iubitorii de Fetească Neagră și nu numai. Necesită decantare minim 60 de minute.  

Nas: Se resimt note de gem de prune, nuanțe pământii, măsline verzi, cireșe, piper negru.

Gust: Gustul este minunat, de prune uscate afumate, fructe negre, fructe roșii, chiar și niște piersici pe alocuri. Se resimt arome de lichior de vișine, boabe de cafea și ciocolată neagră. 

Asociere culinară:  Indicate sunt mâncărurile bazate pe carne roșie. De exemplu: vită la cuptor, gulaș de porc mistreț, rață la cuptor etc. Dar, din fericire pentru unii consumatori, Feteasca Neagră este o plăcere și asociată cu deserturi precum mere coapte, mousse de ciocolată neagră sau lava cake.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

2000000013374

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Feteasca Neagra
Crama
1000 de Chipuri
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
16%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

1000 De Chipuri Ie de Fințești Fetească Neagră 0.75L 16%

Adauga un comentariu