Vina Sena Cuvee Sena 0.75L 14%
642,77 lei
In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Vina Sena Cuvee Sena  | Valle Aconcagua, Chile

În 2015, Seña era primul vin chilian care obținea 100 puncte! Cu această ocazie, Eduardo Chadwick, proprietar și președinte al Viña Seña a spus: ”Seña a fost creat pornind de la viziunea noastră că vinurile chiliene merită să fie recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune din lume, iar în ultimii 21 de ani, vinul a avut o traiectorie constantă, demonstrând că este un vin de clasă mondială.

Note de degustare: Acest vin este un cupaj autentic chilian realizat din struguri de cea mai buna calitate. In compozitia acestui vin senzational intra soiuri precum Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot, Cabernet Franc si Petit Verdot. Soiul Carmenere confera sortimentului acea aroma specifica vinurilor din Chile. Strugurii Carmenere, Cabernet Sauvignon si Merlot sunt macerati individual timp de 20-33 de zile, iar soiurile Cabernet Franc si Petit Verdot pentru 6-8 zile. Mustul rezultat este depozitat in butoaie noi din lemn de stejar, unde este invechit timp de 22 de luni.

Nas: Se deschide cu note captivante de coacaze negre, petale de trandafir, lavanda si frunze de menta.

Gust:  Gust rotund, perfect structurat, cu arome bogate de fructe negre, invaluite elegant in note florale discrete,cafea si cacao. Echilibru perfect intre taninii foarte fini, aciditate si fruct.

Asociere culinară:  Se asociaza perfect cu vita, carnuri imbracate in crusta de condimente, fripturi de miel sau branzeturi moi.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

7804304000161

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Carmenere
Malbec
Petit Verdot
Alcool
14%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Vina Sena Cuvee Sena 0.75L 14%

Adauga un comentariu