Aramic Roșu De Silagi 0.75L 14.4%
38,57 lei
In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Aramic Roșu De Silagiu | Vin cu denumire de origine controlata, cules la maturitate deplina |DOC-CMD Silagiu  Banat, România

Note de degustare: Originar din zona Banatului, din podgoriile cramei Aramic care își cultivă soiurile de struguri pe dealurile satului Silagiu, Roșu de Silagi este un vin roșu sec, descris ca fanion al experienței Aramic. Roșu de Silagi reflectă ideal strugurii și vinurile din zona Banatului, fiind rezultatul excepțional obținut din trei soiuri roșii: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot, trio care oferă vinului o culoare intensă de rubiniu, cu reflexe violacee fabuloase. Notele din buchet nu se lasă mai prejos, dezvăluind cu o eleganţă specifică vinurilor roşii fructe de pădure, vișine coapte, dar și mure, pentru ca mai apoi, aromele catifelate din gust să ne poarte printre adieri fine de dulcețuri și să ne trezească la viață cu accente condimentate. 

Nas: Buchetul declanşează o explozie delicioasă de fructe de pădure, printre ele regăsindu-se mure, cireșe amare și vișine bine coapte.

Gust: Aromele sunt catifelate, dezvăluind dulceață de afine și de vișine cărnoase, totul fiind învăluit discret în accente condimentate de piper alb și cuișoare. 

Asociere culinară: Este partenerul perfect al preparatelor din carne roșie și al brânzeturilor maturate. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

2000000014173

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot
Crama
Aramic
Regiune
Banat Silagiu
Alcool
14.4%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Aramic Roșu De Silagi 0.75L 14.4%

Adauga un comentariu