Castel Firmian Nerofino | Vin cu Indicatie Geografica Tipica | IGT Trentino Alto-Adige, Italia
Note de degustare: Acest asamblaj a fost maturat timp de 6 luni in butoaie de stejar frantuzesc si inca 12 luni in tancuri de inox si sticla de unde rezulta o culoare rosu rubiniu intens si arome fructate cu note de coacaze, afine si ciocolata amaruie.
Nas: Olfactiv, acest vin conbina stilurile aromatice ale celor 2 soiuri din Dolomiti, etaland arome parfumate de fructe rosii de padure.
Gust: Acest cupaj aduce in prim plan o fructuozitate impresionanta, cu note de coacaze, mure si afine dar si note suculente si catifelate care completeza profilul gustativ aromatic cu tente de cocos si gemuri.
Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu branzeturi maturate, hamburger, miel, rata,salamuri proaspete, vita.
Temperatură de servire: 15-18 grade Celsius.
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Vin sec
- Tip vin
- Cupaj
- Soi Strugure
- Lagrein
Teroldego - Crama
- Castel Firmian
- Regiune
- Mezzocorona
- Alcool
- 13%
- Volum Sticla
- 0.75L
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment