Pasqua Amarone DOCG Mai Dire Mai 0.75L 15%
669,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Pasqua Amarone Mai Dire Mai | Vin cu denumire de origine controlata| DOCG Veneto, Italia

Note de degustare:  Mai Dire Mai este un vin rosu impresionant care s-a nascut din reuniunea experientei familiei Pasqua si terroir-ul exceptional al podgoriei Montevegro ce are 23 hectare si este situata pe varful unui deal la o altitudine de 350 merti, oferind astfel o expresie contemoprana si accesibila caracterizata prin eleganta, complexitate si gust unic specifice regiunii istorice din nordul Italiei. Este obtinut din struguri culesi manual si atent selectionati care sunt care sunt plasati in lazi pentru a se usca timp de 4 luni, pentru a obtine o concentratie mai mare de zahar, urmeaza fermentarea si apoi imbatranirea care are loc in butoaie de stejar francez timp de 24 luni.

Nas: Se simt arome bogate de cirese, smochine , zahar brun cacao si note de condimente si piele.

Gust:  Un vin opulent si decadent caracterizat de un gust puternic de o finete deosebita, cu note de fructe negre, cuisoare, scortisoara, accente de ciocolata si mocha, alaturi de o prospetime data de acidiatatea buna, tanini fermi si matasosi si un finish echilibrat, lung si persistent.

Asociere culinară: Se recomanda asocierea cu carne rosie, biftec de porc,vanat, vita, miel, branzeturi puternic condimentate.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

2000000016863

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Corvina
Molinara
Rondinella
Crama
Pasqua Vigneti
Regiune
Valpolicella Ripasso Classico
Alcool
16.5%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Pasqua Amarone DOCG Mai Dire Mai 0.75L 15%

Adauga un comentariu