Tenuta Ulisse Rose Premium 0.75L 13% SGR
70,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANȚIE SGR

Culoare
An
Tara
Cantitate

Tenuta Ulisse Rose| Vin cu denumire de origine protejata | DOP Abruzzo, Italia

"Suntem legați de viile istorice din Abruzzo, de tradițiile locurilor în care sunt cultivate și vinificate, limfa unei culturi milenare care ne alimentează și astăzi pasiunea pentru vin. O companie cu revenire la origini, îndrăgostită de vin și de Abruzzo. Obiectivele urmărite de Tenuta Ulisse sunt dictate de valori, de simplitate concretă, prin muncă și cunoaștere, într-o experiență mai puternică a propriului pământ, a diferitelor piețe și a culturilor lor într-o lume în schimbare.  Vinuri care sunt o interpretare a Abruzzilor, în semnul constant al unicității."

Note de degustare: Un rose cu o culoare roz moale care isi exprima imediat personalitate integranta, creat din struguri culesi de pe malul marii. Pentru a le pastra prospetimea intacta, strugurii sunt raciti imediat dupa recolta si sunt supusi unei macerari reci, pe pielite. Decantarea si fermentarea alese pentru vinificarea acestui rose conserva foarte bine aromele strugurilor, vinul fiind la final pastrat pentru trei luni in cisterne din inox pentru a-si linisti caracterul vibrant.

Nas: In nas se simte un buchet incisiv si inconfundabil cu note mediteraneene de fructe proaspete.

Gust: Gustul este inundat de notele fructate din nas la care se adauga note captivante de citrice, arome seducatoare de fructe cu sambure, toate invaluite intr-un parfum floral delicat. Postgustul explodeaza intr-o succesiune de arome proaspete care se amesteca cu indicii de mineralitate tipice zonei, oferind un final lung si bogat.

Asociere culinară: Se potrivește cu aperitive sau mici gustari cu legume, branzeturi, peste  si mezeluri fine.

Temperatură de servire: 8-10 grade Celsius.

5941932101456

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Merlot
Montepulciano
Crama
Tenuta Ulisse
Regiune
Abruzzo
Alcool
13.%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Tenuta Ulisse Rose Premium 0.75L 13% SGR

PRODUS CU GARANȚIE SGR

Adauga un comentariu