Wunsch et Mann Gewurtztraminer Grand Cru 0.75L 14%
172,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Wunsch et Mann Gewurztraminer Grand Cru | Alsacia, Franța

Din 1793, barbatii si femeile din casa Wunsch & Mann produc vinuri de Alsacia care reflecta o traditie de familie, un angajamentfata de pamant si o adevarata dragoste a vitei de vie si a vinificarii sale. Vinurile alsaciene sunt produse pe cele 20 de hectare sin cele mai bune pante din Wettolsheim si din satele din jur, Equisheim, Colmar, Wintzenheim, pentru care se asigura selectia strugurilor, presarea, vinificarea simaturarea in propriile pivnite situate in Wettolsheim.Din 2008, cu scopul de a pastra valorile si terenurile pentru generatiile viitoare, produc doar agricultura ecologica.

Wunsch et Mann vă oferă trei Grand Cru-uri: Steingrubler , Hengst și Pfersigberg . Aceste trei terroir-uri dau naștere vinurilor de o mare finețe aromatică , puternice , care poartă în ele expresia caracterului originii lor. Rezultate din imbinarea subtilă dintre soiurile de struguri, sol, expunere și microclimate, acestea sunt vinuri de lungă durată produse în cantități limitate, cu respect pentru tradiții și mediu care vor a fi pastrate.

Note de degustare: Vin cu caracter solid produs in cantitati limitate, are culoare auriu profun cu nuante portocalii, produs 100% din strugurii Gewurztraminer care reprezinta in intregime unicitatea terroir-ului si a microclimatului, avand o mare finete aromatica si un potential mare de invechire.

Nas: În nas se simt note discrete de trandafir si alte flori albe, avand o prospetime placuta.

Gust: Gustul este usor si bogat,are un corp usor cu o multitudine de arome de flori uscate, trandafir si accente de litchi si piersica. Prezinta o mineralitate bogata echilibrata de o buna structura acida si de notele de fructe exotice coapte si sofran.

Asociere culinară: Este un vin foarte potrivit pentru a fi servit alături de aperitive, brânză tipic alsaciană, dar poate fi servit și de unul singur.

Temperatură de servire: 10-12 grade Celsius

3344328020751

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Gewurztraminer
Crama
Wunsch and Mann
Regiune
Alsace
Alcool
14%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Wunsch et Mann Gewurtztraminer Grand Cru 0.75L 14%

Adauga un comentariu