Cognac Davidoff VSOP 0.7L 40%
269,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate
Davidoff VSOP| Cognac, Franța

Atat in viata cat si in afaceri, Zino Davidoff a facut din filosofia sa calitate. Pentru el, prietenii si clientii sai, numai cei mai buni erau suficient de buni. Acest principiu inca carcterizeaza esenta si produsele Davidoff. Cognacurile Davidoff conecteaza expertiza mestesugurilor artizanale vechi de secole cu puterea inovatoare a creativitatii contemporane si combina abilitatile regionale cu stilul de viata international. Sunt o interpretare a luxului, create pentru persoanele care doresc sa-si imbogateasca viata cu un nou ritual.

Note de degustare: Un sortiment realizat din peste 40 eaux-de-vie din regiunea Cognac si care cucereste prin complexitatea sa surprinzatoare, buchetul bogat si bine structurat si finish-ul extrem de placut. Pe langa licorile din Grande Champagne si Petite Champagne, in compozitia sortimentului mai intra si eaux-de-vie din regiunea Fins Bois, care se invechesc mai repede decat cele care provin din primele doua regiuni, conferindu-i o maturitate eleganta.

Nas: Note seducatoare de cedru, tutun, miere si prune zemoase.

Gust: Gust fin care prexinta un buchet intens de arome delicate dominate de note de fructe, lemn, tutun si miere. Aromele sunt echilibrate excelent pentru a scoate iN evidenta un gust armonios. 

Finish: Lung si aromat.

3760107311825

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Brand
Davidoff
Regiune
Cognac
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Davidoff VSOP 0.7L 40%

Adauga un comentariu